skip to Main Content

HOTLINE : 013-3331120 | pejabat : 06-7915070

lambang rasmi logo sekolah madrasah an najihah

BERILMU BERAMAL BERTAQWA

YURAN PENGAJIAN

Tatacara Pembayaran Yuran Pengajian

•    Pembayaran jumlah yuran keseluruhan semasa pendaftaran perlu dibyar SEKURANG-KURANGNYA SEPARUH daripada jumlah keseluruhan yuran yang dikenakan semasa pendaftaran atau sebelum bermula sesi persekolahan atau hari pertama anak belajar di MATAN.Manakala baki yuran tersebut hendaklah dilunaskan dalam tempoh sebulan daripada tarikh daftar atau lapur diri di MATAN.

• Yuran pengajian bulanan hendaklah dibayar selewat-lewatnya pada 1 hb hingga 5 haribulan setiap bulan semasa. Yuran pengajian juga boleh dibayar samada dalam bentuk bulanan, 3 bulan, 6 bulan atau setahun sekaligus.

•    Yuran hendaklah dibayar kepada Kerani Pejabat pada waktu rasmi pejabat iaitu dari pukul 8.00 pagi sehingga pukul 5.00 petang( Isnin-Jumaat) & Sabtu ( 8.00 pagi hingga 2.00 petang) atau boleh dimasukkan ke akaun rasmi MATAN atas nama Maahad Tahfiz Al Quran An Najihah, Maybank 555108301296. Resit rasmi penerimaan bayaran akan dikeluarkan oleh kerani pejabat selepas pembayaran.

•    Slip bank in atau resit pembayaran hendaklah di fotostat dan diemailkan ke email rasmi MATAN dengan alamat seperti berikut ; tahfizmatan@gmail.com ataupun smskan no rujukan resit serta tarikh bayaran yang telah dibuat.

•    Ibubapa dinasihatkan tidak membuat bayaran yuran melalui anak-anak secara tunai kerana dibimbangi kehilangan duit tersebut sementara menanti untuk membuat pembayaran rasmi di pejabat keesokan harinya.

Nak Hantar Anak Masuk Tahfiz?

Peluang kemasukan baru bagi sesi 2020 – 2021

Back To Top